PROFIELFOTO-SHOOT

Caroline, ondernemer, begeleid haar klanten (zowel volwassenen als kinderen) en zorgt er met hen voor dat hun bewegingspatronen – de basis – weer kloppen, bijvoorbeeld door middel van reflexintegratie. Haar missie is dan ook: iedereen straalt!

Deze keer was het aan mij de taak om haar te laten stralen op haar nieuwe profielfoto. Van tevoren heeft Caroline me al verteld dat ze het heel leuk vindt om op de foto te gaan maar ook heel spannend. Het zit niet in haar natuur om zichzelf in het middelpunt te plaatsen. Vandaag doen we dat dus wel!

ONTMOETING

We hebben afgesproken bij Caroline thuis met het idee buiten in het bos foto’s te gaan maken. Als ik bij haar aankom is de lucht dreigend en begint het stevig te regenen. Niet de ideale omstandigheden voor een shoot buiten… We besluiten om eerst maar even een kop thee te drinken en te wachten de bui voorbij is getrokken. We kletsen over van alles en nog wat en al snel zien we het weer opklaren. Alle clichés zijn waar dus ook deze: “na regen komt zonneschijn”! We trekken erop uit en lopen het bos in terwijl we in gesprek blijven met elkaar, over haar bedrijf, mijn bedrijf, de kinderen, de vakantie, het weer, van alles!

FOTOSHOOT

Op een plek die zich goed leent voor de eerste foto’s blijven we even staan. Terwijl ik mijn camera instel en een paar testfoto’s maak zie ik Caroline zich een soort schrap zetten. Door het gesprek verder op te pakken kan zij zich ontspannen en dat geeft mij de ruimte om de eerste foto’s van haar te maken. Tijdens de shoot hebben we samen een wandeling door het bos gemaakt, zijn we tussendoor gestopt op goede fotospots en hebben we verschillende foto’s gemaakt die zij kan gebruiken als profielfoto’s voor haar online marketing uitingen.

TERUGKIJKEN

Naderhand is Caroline heel blij met de fotoshoot: “het was ontspannen, gezellig en gewoon een fijn uurtje. Lekker buiten en de foto’s stralen! Precies zoals ik het graag wil hebben!”.
En daar word ik dan weer heel blij van. Ik vind het zo tof om dit soort feedback te mogen ontvangen, het doet me goed dat mijn opdrachtgevers mij vertrouwen en waarderen dus ook via deze weg: Caroline dankjewel dat ik jouw fotograaf mocht zijn, het was een feestje om met je te werken!

Portretfoto maken of zakelijke portretfoto, zakelijke foto
Portretfoto maken of zakelijke portretfoto, zakelijke foto
Portretfoto maken of zakelijke portretfoto, zakelijke foto

Interesse in een fotoshoot?

Neem dan nu contact met me op.
Vul je gegevens in op het contactformulier en je hoort zo snel mogelijk van mij.
Wil je nu meteen weten hoe het zit? Bel me dan op +31 6 38 29 80 33.