WAAROM INVESTEREN MOET

Investeren moet, of je nu ondernemer bent of niet.
Investeren gaat voor mij verder dan geld. Investeren doe je niet alleen in je bedrijf, in vastgoed, aandelen, crypto’s of wat dan ook. Investeren moet je op alle fronten je leven. Met een investeerders-mindset run je je eigen leven door jezelf iedere dag de vraag te stellen:

“Hoe laat ik mijn tijd, kennis, netwerk, energie en geld optimaal renderen?”

Leven als investeerder… Dat klinkt toch als ultieme vrijheid?
Hoe zit dat met jou? Leef jij als investeerder of als spaarder?
Probeer jij van je tijd, energie en geld meer te maken?
Of probeer je zoveel mogelijk over te houden van wat je al hebt?
Als je moet kiezen tussen de lift en de trap. Welke neem je dan?
Kies je de lift waarbij je je energie spaart? Of kies je de trap waarbij je investeert in je conditie?

INVESTEER EN NEEM DIE TRAP

Om te krijgen wat je wilt, moet je vaak wel iets doen. Het komt niet zomaar aanwaaien, je moet het verdienen.

Wil je veel energie? Dat betekent dat je moet investeren in je voedingspatroon, dagindeling en sportritme.

Wil je leuke, betekenisvolle relaties met de mensen om je heen? Dan moet je investeren in die mensen, óók op momenten dat je ze niet zo hard nodig hebt.

Wil je een succesvol bedrijf runnen? Dan moet je tijd, geld en energie investeren in de blijvende ontwikkeling van dat bedrijf en het onder de aandacht brengen van jouw ideale klanten.

Online zichtbaar zijn om jouw bedrijf te showen is niet anders. Wil je dat jouw ideale klanten jou kunnen vinden en aangetrokken worden tot de content die je plaatst? Kies je dan voor de stockfoto’s die je gratis (of goedkoop) kunt vinden waarbij je de investering in een professionele fotoshoot bespaart? Of kies je ervoor te investeren in een fotoshoot met een personal brand fotograaf met als resultaat een set krachtige foto’s in jouw beeldbank die daadwerkelijk iets zeggen over jou en je bedrijf?

Personal brand fotograaf Utrecht

Laten we eerlijk zijn. Stockfoto’s kunnen prachtige foto’s zijn maar ze zijn ook altijd zo algemeen dat ze eigenlijk niets zeggen. En ook al zijn ze misschien voordeliger in aanschaf dan een wanneer je zou investeren in een professionele fotoshoot… Is dat echt de manier waarop jij jouw bedrijf wil presenteren? Met foto’s die gemaakt zijn om als een soort behang te dienen?

ELKE DAG 1% BETER

Als je bereid bent te investeren ben je in staat te veranderen, groeien of ontwikkelen. Je kunt je tijd, je geld of je energie maar één keer spenderen dus waar investeer je dan in?
Ga eens na bij jezelf, heb jij jouw doel scherp voor ogen?
En stel jezelf vervolgens de vraag: “investeer ik ook bewust in dat doel?”

Elke dag opnieuw besluit je wat je doet met je tijd, je geld en je energie.
Sta jij elke dag achter de besluiten die je neemt?

Wat nou als je NU besluit dat je het vanaf vandaag elke dag 1% beter wil doen? Dat je iedere dag iets doet om je dromen te realiseren. Dat je morgen en alle dagen daarna bewust investeert in de handelingen die je moet doen om bij jouw doel te komen. Wat zou er dan gebeuren?

WAAROM ZOU JE NIET ALL-IN GAAN?

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: INVESTEER. Ga all-in, ga staan voor wie je bent en wat je doet. Dat straalt zoveel kracht en energie uit. Maakt je mega-aantrekkelijk. Het geef je ruimte om te gaan spelen, ontdekken, leren, impact maken. Online jouw energie goed vertalen maakt echt verschil. Maar daar moet je wel wat meer voor doen, het is niet zoals face to face contact.

Laat mij nou die authentieke brandfoto’s maken die jou als ondernemer laten zien en je ideale klanten aantrekken. Jij zoals je bent in al je (online) uitingen. Vul jouw beeldbank met professionele foto’s die jou in staat stellen de verbinding te maken met anderen omdat ze zo herkenbaar zijn. Investeer in de waarde van jouw beeldbank. Het valideert jouw verhaal, jouw expertise. Geef jouw verhaal, jouw blik op de wereld meer dimensie en maak het completer met een nieuwe, frisse set échte foto’s.

Ik nodig je uit om met mij in gesprek te gaan over hoe je jouw foto’s nog beter aan kunt laten sluiten bij jouw bedrijf, dromen, successen, uitdagingen en/of doelen. Kosteloos. Lijkt je dat wat? Vul dan hier je contactgegevens in.

Spreek je snel,
Inge

Interesse in een personal brand shoot?

Neem dan nu contact met me op.
Vul je gegevens in op dit formulier en je hoort zo snel mogelijk van mij.
Wil je nu meteen weten hoe het zit? Bel me dan op +31 6 38 29 80 33.