… DOE HET DAN GOED

Zo werkt het met alles in het leven toch?
Wil je afvallen? Dan is het slim om bewust te gaan bewegen en te letten op wat je eet.
Wil je uitgerust wakker worden? Dan is het verstandig om ervoor te zorgen dat je jezelf voldoende uren slaap gunt.

“Doe het of doe het niet. Maar doe het niet half”

Perfect hoeft niet. Sterker nog ik geloof dat perfect niet bestaat.
Herkenbaar en oprecht. That’s the only way to go these days…
Bewerken kan best een beetje. Zolang het er maar natuurlijk uit blijft zien.
Als iets de moeite waard is om te doen, dan is het ook de moeite waard om het goed te doen.
En de moeite waard om erover na te denken.

STEL JEZELF VRAGEN

Waar geloof jij in? Wat is jouw visie?

Wat wil jij bijdragen aan de wereld van morgen?

Maar ook: hoe wil je dat jouw leven er over 5 jaar uitziet?

Belangrijke vragen om bij stil te staan. Omdat jij de baas van jouw bedrijf, van jouw leven bent. Jij bepaalt waar je heengaat. Jij bepaalt wat jouw bijdrage aan een betere wereld is. Wat dat ook voor jou mag zijn. 

100% mag je goed geld verdienen én anderen helpen. Die twee gaan prima samen. Ik geloof dat wij als bedrijven en ondernemers het verschil kunnen maken. Juist wanneer je een klein bedrijf bent. Vandaag bedenk je iets, morgen kun je het implementeren. Maar dan moet je wel weten waar je heengaat. Wat je missie is. Je visie. Je droom.

Mijn droom als fotograaf is minstens 1.000 ambitieuze ondernemers te helpen met foto’s die zo herkenbaar zijn dat ze automatisch de aandacht trekken. Zodat zij op hun beurt opvallen, impact kunnen maken, een succesvol bedrijf runnen en gezien worden. 

IK GELOOF

Ik geloof dat je door heel dicht bij jezelf te blijven anderen aan je bindt. Omdat je, als je onvoorwaardelijk jezelf bent en doet waar je blij van wordt een energie uitstraalt die je mega-aantrekkelijk maakt. 

Ik geloof ook dat fotografie onmisbaar is om die ‘echtheid’ over te brengen in de online wereld van nu. Onmisbaar is voor een succesvol bedrijf en een ‘vrij leven’. Voor voldoening in je werk, impact maken, groei en de vrijheid om tijd, geld en energie te besteden aan de dingen en de mensen waar je van houdt.

HAVE FUN. LOT’S OF IT.

Leven is… spelen, ontspannen, leren, ontdekken, uit je comfort zone gaan, ontmoeten, nieuwe dingen doen, soms keihard onderuit gaan, opstaan, plezier maken, genieten, gekke bekken trekken, lachen tot je buikpijn hebt, verliezen maar ook winnen.
Leven is spelen, spelen is fun, fun doet het goed op foto’s.

Ook als het gaat over je zakelijke fotografie. Mag ik je daar kennis mee laten maken?
Je beeldmateriaal en je content zijn belangrijk. Hoe duidelijker het is wie je bent, wat je doet, waar je voor staat en wat je biedt, hoe aantrekkelijker je wordt.

Wat nou als je daar een simpel plannetje voor hebt?
Dat het vullen en up to date houden van je beeldbank ‘twee vingers in je neus is’? Dat het maken van content waarmee je vette pr en serieuze klanten kunt maken een eitje wordt? Dat je er niet meer over na hoeft te denken maar toch zeker weet dat het goedkomt?

Klinkt lekker toch?
Als het antwoord op die vraag ‘ja’ is. Neem dan contact met me op. Dan praten we verder over hoe dat er voor jou uit zou kunnen zien.

Spreek je snel,
Inge

Interesse in een personal brand shoot?

Neem dan nu contact met me op.
Vul je gegevens in op dit formulier en je hoort zo snel mogelijk van mij.
Wil je nu meteen weten hoe het zit? Bel me dan op +31 6 38 29 80 33.