WIL JIJ FOTO’S DIE WERKEN ALS KLANT-MAGNETEN?

Jouw ondernemersverhaal staat als een huis en je bent er mega-enthousiast over. Nu nog de foto’s die jouw verhaal versterken. Hoe goed je ook zoekt, die passende afbeeldingen vind je niet. Bol van frustratie (“ik heb toch zeker wel één foto die goed past…?”) kies je ietwat moedeloos uiteindelijk toch (“dan deze maar…”) en voel je iets van je oorspronkelijke enthousiasme wegtrekken.
Herkenbaar?

Wat je eigenlijk wil is een goed gevulde beeldbank met foto’s die een gevoel van herkenning opwekken. Die opvallen. Die bij jouw ideale klant een onmiskenbare aantrekkingskracht opwekken. Foto’s waarbij jij je goed voelt en waarmee je eindeloos kan variëren.

Ik maak foto’s die zo herkenbaar zijn dat jouw klanten zich automatisch tot je aangetrokken voelen. Zodat jij jezelf nog beter kunt profileren en anderen kunt inspireren.

ZIJ GINGEN JE VOOR:

Vul jouw beeldbank met passende foto’s van jou en jouw bedrijf voor alle soorten uitingen (online én offline)

STUDIO SHOOT

€ 125,-

Je hebt behoefte aan nieuwe passende portretfoto’s die kloppen bij het seizoen en de uitstraling die je nu hebt. Die precies passen bij jouw brand.
Dan is deze optie voor jou!
Wie? Jij en ik.
Wat? Samen maken we die stralende portretfoto van jou.
Waar? Bij mij in de studio.

Overige details:
– Tot 1 uur fotografie.
– Kledingwissel mogelijk.

BEELDBANK BOOST

€ 395,-

Als ondernemer weet je dat verhalen vertellen de sleutel is tot het bouwen van een sterk merk en het verbinden met jouw klant. Foto’s spelen daarbij een cruciale rol. Jij snapt dat en je bent op zoek naar een ‘partner in crime’ die jou helpt om jouw doelgroep te laten zien wie je bent, waar je voor staat en hoe het is om met jou te werken.
Met de Beeldbank Boost ontvang je een gevarieerde selectie foto’s waarmee jij opvalt en indruk maakt. Zodat jij jouw ideale klanten aantrekt en aan je bindt.

Details:
– Exacte invulling en locatie shoot in overleg
– Tot 2 uur fotografie.
– Kledingwissels mogelijk.
– Ontvang minimaal 10 krachtige beelden.

JAARABONNEMENT

€ 750,- per shoot

Je wil stap voor stap begeleiding in het vormgeven van jouw eigen beeldtaal.
Je wil meerdere fotoshoots verspreid over het jaar zodat je niet alles in één keer hoeft te doen.
Je wil alle belangrijke momenten, bedrijfsonderdelen en/ of seizoenen vastleggen.
Je zoekt een fotograaf die je in beweging brengt, die je laat lachen en je scherp houdt.
Zodat je onder maximale begeleiding jouw beeldbank vult met foto’s die werken als klant-magneten.

Details:
– 4 of meer fotoshoots verspreid over het jaar.
– Op momenten dat jij het nodig hebt.
– Fotoshoots tot 4 uur fotografie op locatie.
– Passende foto’s bij ieder seizoen.
– Maatwerk invulling van de fotoshoots.

Heb jij andere ideeën of wensen? Neem contact op voor een offerte op maat.

Jouw bedrijf is je passie. Als ondernemer ben jij het gezicht van jouw bedrijf. Ondernemerschap gaat onder andere over risico’s nemen, nieuwe dingen doen en ontdekken maar ook over uit je comfort zone stappen. Waarom zou je dat niet ook met jouw zakelijke fotografie doen? IEDEREEN vindt het spannend om op de foto te gaan, vindt het een drempel en (ietwat) ongemakkelijk. Iedereen is mega-kritisch op zichzelf op foto’s. Ik ook.

Wil je jezelf op de kaart zetten? Dan heb je een goed gevulde beeldbank nodig met foto’s die jouw bedrijf in beeld brengen. Mensen geloven eerder wat ze lezen als er een kwalitatief goede foto bij staat. Aantrekkelijke, herkenbare en sprekende foto’s zijn daarom onmisbaar.

Foto’s die impact maken, die jouw bedrijf en de mensen die dat vertegenwoordigen zichtbaar maken. Puur, 100% zichzelf, zoals ze zijn, écht zijn. Ik geloof dat je door heel dicht bij jezelf te blijven, anderen aan je bindt.

Als je onvoorwaardelijk jezelf bent, doet waar je blij van wordt, vertrouwt op je eigen briljantie dan straal je een energie uit die je mega-aantrekkelijk maakt. Zo maak jij het verschil. Ik wil zoveel mogelijk ondernemers helpen met fotografie die voor ze werkt zodat zij op hun beurt een succesvol bedrijf kunnen runnen, impact kunnen maken met zijn/ haar business, een leuk leven kunnen leiden en zichzelf kunnen onderscheiden van anderen.

DIT IS WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN:

Lisa RestiauLisa Restiau
13:22 11 Jul 22
Wat een leuke fotograaf om mee samen te werken! Gezellige aanwezigheid op je evenement. Ook hele leuke foto's die de vibe van het event helemaal weergeven.
Marieke Van HoofMarieke Van Hoof
17:01 21 Oct 21
Inge is geweldig: liefdevol, warm, zachte kracht en op de juiste momenten aanwezig zonder aanwezig te zijn. Heel dankbaar voor de mooie fotoshoots die zij voor mij heeft gedaan op moment dat ik mijn haar ivm chemo”s ging verwijderen en daarna de familiefoto’s ivm de lancering van mijn boek. Ik had haar nooit eerder ontmoet maar door haar “zijn”... was er meteen een verbinding. De foto’s die Inge heeft gemaakt geven zo goed weer hoe het was en creëren zo een blijvende dankbare herinnering. Ik beveel haar iedereen aan voor welk soort foto’s ook, wanneer je je natuurlijke zelf wil mogen blijven zijn. Dankbaar 🙏🏻🙏🏻read more
Ronald SentnerRonald Sentner
18:08 04 Sep 20
TOP fotograaf!Inge heeft een hele mooie serie foto’s gemaakt.Ik herken mezelf in de beelden, een comfortabel gevoel. Ze heeft mooie eigenschappen van mij naar boven gehaald, en creatief vastgelegd. Inge maakte prachtige composities, en kan precies datgene verbeelden wat ik vooraf had besproken.Tijdens de fotoshoot voelde ik me op mijn gemak bij... haar, hierdoor verliep alles ontspannen en wisten we toen al dat we een top serie foto’s hadden.Inge is in staat om je zo vast te leggen, dat je verbaasd bent hoe mooi alles kan zijn.Dat is een talent van een creatieve en professionele fotograaf.read more
floortje Haanenfloortje Haanen
15:00 15 Jul 20
Wat een heerlijke studio om mee te werken. Er werd snel en toch persoonlijk geschakeld en tijdens het nemen van de foto's groeide het vertrouwen dat de foto's echt leuk zouden worden. Speciale wensen waren ook mogelijk en de uiteindelijke foto's kregen we supersnel en waren precies wat we zochten.
carolien de koningcarolien de koning
14:15 08 Jul 20
Inge is een gezellige fotograaf! Ik hou, net als de meesten, niet zo van in het middelpunt staan of van op de foto gezet worden. Maar het was ontspannen, gezellig en gewoon een fijn uurtje! Lekker buiten en de foto's stralen! Precies zoals ik het graag wil hebben!Ook het contact vooraf en achteraf was laagdrempelig en lekker snel! Dus een... afspraak was zo gemaakt, maar goed ook, anders blijf ik het maar uitstellen!En zo fijn, de foto's zijn er al na een dag!Dus, wil jij op de foto? Kies Inge!read more
js_loader

Vul op onderstaand formulier je gegevens in.
Daarna ontvang je van mij een mail met een voorstel (datum/tijd) voor onze “first date”.

MEER VAN STUDIO IET