KLIK OP EEN PROJECT EN BEKIJK DE RESULTATEN 

PERSONAL BRAND FOTOGRAFIE

“Inge heeft met veel enthousiasme foto’s in ons restaurant gemaakt. Ze denkt goed mee over de beste aanpak en maakt terwijl het personeel werkt tussendoor foto’s, op een hele prettige manier. Je merkt eigenlijk niet dat ze er is, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt en alles “gewoon” doorloopt.
De foto’s zelf zijn erg mooi gelukt, en precies wat we graag wilden hebben!!”

LONNEKE, TASTE OF INDIA

“In de studio voelde het meteen goed en heeft Inge supermooie foto’s geschoten, de studio is heel slim ingericht waardoor je snel van pose of achtergrond kunt wisselen. Inge bedankt, het voelde als een feestje!!”

MARGREETH, DE ORANJE GIRAFFE

“Ik ben superblij met de foto’s die je voor mijn bedrijf hebt gemaakt. Zo tof dat je precies het gevoel hebt gevangen wat ik wil uitstralen!”

SUZANNE , STUDIO SUZANNE

“Zeer professioneel en tijdens ons event zeer discreet. Ze wist de sfeer van de dag perfect vast te leggen. Professionele attitude en aandacht voor detail een goede keuze als fotograaf voor elk evenement!”

LISA, NEDERLANDSE COSMETICA VERENIGING

“Ik krijg ongelooflijk veel positieve reacties op de profielfoto’s die je van mij hebt gemaakt, superleuk!”

ERIC, ERIC PETIT PROJECT, ADVIES & INTERIMMANGEMENT

“Ik sta nooit te popelen om op de foto te gaan. Ik laat liever anderen “shinen”. Maar Inge liet me stralen. Complimenten voor de natuurlijke fotografie!”

CAROLIEN, OPMAAT FYSIOTHERAPIE

“Bedankt voor de mooie foto’s in de duinen die ik op mijn nieuwe website kan gebruiken. Ik voel me dankbaar dat we elkaar via deze weg hebben ontmoet.”

BARBARA

“Goede foto’s! Het geeft de sfeer van ons event mooi weer, zowel in de zaal tijdens het plenaire deel als tijdens het netwerken. Thanks!”

IVONNE, CBD