Wil je graag laten zien wat jouw bedrijf zo uniek maakt?
Ik leg de focus, toewijding en passie op beeld vast en maak een portret van het bedrijf en de mensen die dat vertegenwoordigen.

PROFIELFOTO

Het team van UMinds was toe aan nieuwe profielfoto’s en een ‘teamfoto’. UMinds is een bedrijf dat zorgt voor overzichtelijke gebiedsontwikkeling met de gemeente als duurzame partner.

Ben jij ook toe aan een nieuwe profielfoto waarop jij, écht jij, zichtbaar bent? Niet geposeerd, niet in scene gezet, bijna ongemerkt vastgelegd? Ik ben ervan overtuigd dat je door heel dicht bij jezelf te blijven, anderen aan je bindt. En dat is wat ik doe, ik ga met jou in gesprek en luister naar jouw verhaal. Dat bepaalt de locatie en de setting waar we de foto’s maken. Als je bij mij op de foto gaat zorg ik ervoor dat jij je op je gemakt voelt, dat het ontspannen is. Door met jou in gesprek te blijven zorg ik ervoor dat je (bijna) vergeet wat ik ondertussen ook doe, namelijk: die ‘magische’ foto van jou maken. Zo kan ik jouw verhaal vertalen in een beeld dat past bij jou en je garanderen dat je een profielfoto krijgt die anders is dan de standaard profielfoto’s.

MEER BEDRIJFSFOTOGRAFIE VAN STUDIO IET

MEER VAN STUDIO IET