Wil je graag laten zien wat jouw bedrijf zo uniek maakt?
Ik leg de focus, toewijding en passie op beeld vast en maak een portret van het bedrijf en de mensen die dat vertegenwoordigen.

EPTC physical empowerment

Erik van EPTC ging zijn website compleet vernieuwen. Voor die nieuwe site hebben we een set nieuwe personal branding foto’s gemaakt. Een complete set bestaande uit zowel portretfoto’s als reportagefoto’s en met voldoende variatie in standpunten, uitstraling, setting, kleding en accessoires.

Waarom is personal branding fotografie zo belangrijk?
Als je jezelf en jouw bedrijf beschouwt als een merk, kun je bewuster en doelgerichter bepalen hoe je jezelf profileert. Door jezelf te laten zien op een manier bij jou past én consistent is, geef je anderen de kans om jou te ontdekken. Om te beoordelen of ze zich bij jou thuis voelen, of ze voelen dat jij hen begrijpt en dat je ze verder kan helpen. Niet opdringerig maar wel uitnodigend. Ook in beeld wil je ervoor zorgen dat (nieuwe) klanten zich welkom voelen bij jou. Omdat dat wat jou ‘jou’ maakt, ze aanspreekt en ze zich vertrouwd voelen bij jou. You do you. Het enige dat jij hoeft te doen is op komen dagen. Gewoon zoals je bent. Ik doe de rest en hulp je aan een mooie selectie portretfoto’s, detailfoto’s, sfeerbeelden en actieshots.

Ben jij ook toe aan een nieuwe profielfoto waarop jij, écht jij, zichtbaar bent? Niet geposeerd, niet in scene gezet, bijna ongemerkt vastgelegd? Ik ben ervan overtuigd dat je door heel dicht bij jezelf te blijven, anderen aan je bindt. En dat is wat ik doe, ik ga met jou in gesprek en luister naar jouw verhaal. Dat bepaalt de locatie en de setting waar we de foto’s maken. Als je bij mij op de foto gaat zorg ik ervoor dat jij je op je gemakt voelt, dat het ontspannen is. Door met jou in gesprek te blijven zorg ik ervoor dat je (bijna) vergeet wat ik ondertussen ook doe, namelijk: die ‘magische’ foto van jou maken. Zo kan ik jouw verhaal vertalen in een beeld dat past bij jou en je garanderen dat je een profielfoto krijgt die anders is dan de standaard profielfoto’s.

MEER BEDRIJFSFOTOGRAFIE VAN STUDIO IET

MEER VAN STUDIO IET