STUDIO IET PORTFOLIO

WIL JE ZEKER WETEN DAT IK BESCHIKBAAR BEN ALS JIJ ME NODIG HEBT? KLIK DAN HIER 

“Bedankt voor de mooie foto’s in de duinen die ik op mijn nieuwe website kan gebruiken. Ik voel me dankbaar dat we elkaar via deze weg hebben ontmoet.”

BARBARA

“Supermooie foto’s van mijn meiden!!!! Dankjewel!”

DANIËLLA

“Bedankt voor de mooie foto’s! Ik vond echt dat je het super leuk deed met de kinderen! Je hebt ze bijna allemaal aan het lachen gekregen. Heel geduldig en ook oog voor kindjes die er even geen zin in hadden. Top!!”

EEN TROTSE MOEDER

“Ik ben echt superblij met de foto’s die je voor mijn bedrijf hebt gemaakt. Ik vind ze echt héél mooi geworden en kan ze direct gebruiken op mijn website en social media. Zo leuk dat je precies het gevoel hebt gevangen wat ik wil uitstralen! Mijn dank is heel erg groot.”

SUZANNE , STUDIO SUZANNE

“Ik krijg ongelooflijk veel positieve reacties op de profielfoto’s die je voor mij hebt gemaakt en niet alleen vanuit de mensen die dichtbij mij staan. Superleuk!”

ERIC, ERIC PETIT PROJECT, ADVIES & INTERIMMANGEMENT

“Tijdens de fotoshoot was het alsof ik aan het kletsen was met een bekende. Ik vond het heel relaxt. Dit resulteerde in stralende foto’s, precies zoals we zijn :)”

ELLIS,

“De fotoshoot met jou was ontspannen, gezellig en gewoon een fijn uurtje! Lekker buiten en de foto’s stralen! Precies zoals ik het graag wil hebben!”

CAROLINE, MOOI RECHTOP