Loading...
Inge2023-12-13T08:08:33+00:00

PERSONAL BRAND FOTOGRAAF

Omdat het wel zo leuk is dat je weet wie er tegen je praat als je mijn website bezoekt: laat ik mezelf even voorstellen. Hi, ik ben Inge. Je kent me misschien van die ‘spontane, persoonlijke foto’s’. Dat is wat ik meestal als feedback krijg. Ik ben een personal brand fotograaf die gepassioneerde ondernemers (zoals jij) helpt met hun bedrijfsfotografie en zichtbaarheid. Met foto’s die passen bij JOU, die werken voor jou. Zodat je meer geld verdiend en vrijheid creëert, zonder in te leveren op jouw levensstijl. Je wilt tenslotte een bedrijf waar je plezier en voldoening uit haalt. Professionele foto’s helpen je daarbij. Een goede profielfoto, een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf of het vastleggen van een evenement, you name it! Heb je bijvoorbeeld mijn laatste blogs al gelezen? Hier vertel ik meer over mijn visie, mijn leven als ondernemer en mijn mening over zichtbaar zijn.

DE KERN EN DE LIFECHANGER

Ik heb een hekel aan oneerlijkheid, lach elke dag en vind dat je moet doen wat je moet doen om je dromen waar te maken. Anderen omschrijven mij als liefdevol, vastberaden, betrokken, nuchter en enthousiast. En o ja, later (als ik groot ben) woon ik in een huis aan het strand. Nu ben ik een fotograaf die in de buurt van Utrecht woont, super centraal dus altijd bij jou in de buurt.

Ooit was ik salesmanager/adviseur, best wel lang eigenlijk. Tot ik ontdekte dat dat niet mijn ding was. Toen heb ik het roer helemaal omgegooid. Ik besloot om dat ene ding waar ik super veel plezier in had maar waar ik nooit de tijd voor maakte, eens echt te gaan onderzoeken: fotografie.
Life changer. Ik heb nooit eerder in mijn leven zo bewust ‘ja’ gezegd tegen het leven, liefhebben, keuzes maken, mezelf zijn, verbinden, het juiste werk doen en daar geld mee verdienen. Ik vond het (en vind het soms nog steeds) doodeng en echt niet altijd makkelijk maar ik had het niet willen missen.

FOTOGRAFIE MET ECHTHEID

Waarom je mijn site bezoekt? Die vraag kun jij het best beantwoorden. Ik gok dat je, net als ik, snakt naar fotografie met ‘echtheid’. Foto’s die zo herkenbaar zijn dat ze automatisch de aandacht trekken. Want wat jij te bieden hebt mag gezien worden en opvallen.

Alle ervaringen die ik gaandeweg heb opgedaan maken dat ik mijn klanten echt kan zien, begrijpen en vooruithelpen. Ik hoop dat ik je kan inspireren, helpen of dat zetje kan geven wanneer je het nodig hebt.

Nu weet je een beetje wie ik ben en kun je voortaan zeggen: “hé Ing, ik ken jou!” Ik zie je graag gauw weer hier online of leuker nog: in real life.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op.
Dat kan via het contactformulier op de site óf je kunt me bellen (+31 6 3829 8033). Tot snel!

“Bedankt voor de mooie foto’s in de duinen die ik op mijn nieuwe website kan gebruiken. Ik voel me dankbaar dat we elkaar via deze weg hebben ontmoet.”
BARBARA

“Supermooie foto’s van mijn meiden!!!! Dankjewel!”

DANIËLLA

“Bedankt voor de mooie foto’s! Ik vond echt dat je het super leuk deed met de kinderen! Je hebt ze bijna allemaal aan het lachen gekregen. Heel geduldig en ook oog voor kindjes die er even geen zin in hadden. Top!!”

EEN TROTSE MOEDER

“De meiden hebben een super gave fotoshoot gehad. Helemaal verliefd op onze boefjes. Dankjewel!”

HILDE

“Ik ben echt superblij met de foto’s die je voor mijn bedrijf hebt gemaakt. Ik vind ze echt héél mooi geworden en kan ze direct gebruiken op mijn website en social media. Zo leuk dat je precies het gevoel hebt gevangen wat ik wil uitstralen! Mijn dank is heel erg groot.”

SUZANNE, STUDIO SUZANNE

“Ik krijg ongelooflijk veel positieve reacties op de profielfoto’s die je voor mij hebt gemaakt en niet alleen vanuit de mensen die dichtbij mij staan. Superleuk!”

ERIC, ERIC PETIT PROJECT, ADVIES & INTERIMMANAGEMENT

“Tijdens de fotoshoot was het alsof ik aan het kletsen was met een bekende. Ik vond het heel relaxt. Dit resulteerde in stralende foto’s, precies zoals we zijn:)”

ELLIS

“De fotoshoot met jou was ontspannen, gezellig en gewoon een fijn uurtje! Lekker buiten en de foto’s stralen! Precies zoals ik het graag wil hebben!”

CAROLINE, MOOI RECHTOP

Nooit meer foto’s bewerken

Zorg dat jij niet een "Kate-gate" voor jouw bedrijf ontketend met jouw fotografie. Gebruik vanaf nu alleen nog maar foto's die waar zijn. Die laten zien wat jou jou maakt. Laat zien wie je bent en wat je doet. Maak met mij als fotograaf die authentieke brandfoto's die jou als ondernemer laten zien en klanten voor je aantrekken. Het is echt heel easy, beloofd.

Liefde is alles

Word verliefd op wat jou jou maakt. Laat dapper zien wie je bent en wat je doet. Ook in jouw zakelijke fotografie. Maak met mij als fotograaf die toffe brandfoto's die jouw liefde voor jouw vak laten zien en klanten aantrekken. Easy, beloofd.

Als je het doet…

Doe het of doe het niet. Maar doe het niet half. Ga spelen, have fun, fun doet het goed op foto's. Ook in jouw zakelijke fotografie. Maak met mij die authentieke brandfoto's. Daarna is het maken van vette content voor jouw ideale klant een eitje. Beloofd.

Investeren moet

Investeren MOET, of je nu ondernemer bent of niet. Kies bewust. Investeer. Ga all-in, ga staan voor wie je bent. Maak ruimte om te gaan spelen, ontdekken, leren, impact maken. Online jouw energie goed vertalen maakt echt verschil. En laat mij nou die authentieke brandfoto's voor je maken. Jij zoals je bent in al je (online) uitingen.

High five!

All-in gaan, gaan staan voor wie je bent straalt zoveel kracht en energie uit. Maakt je mega-aantrekkelijk. Het geeft je ruimte om te gaan spelen, ontdekken, leren, impact maken. Online jouw energie goed vertalen maakt echt verschil. Maar daar moet je wel wat voor doen...

Hoe poets jij je tanden?

Vind jij dat het tijd is om te gaan vliegen met je bedrijf? Om echt het verschil te maken en je meest ideale klanten aan te trekken? Mijn intentie voor dit jaar is Harder, Better, Faster, Stronger. Dit jaar ga ik spelen, ontspannen, leren, ontdekken, uit m'n comfort zone, ontmoeten, nieuwe dingen doen, plezier maken, genieten, gekke bekken trekken, lachten tot ik buikpijn heb, verliezen maar ook winnen. En dat doe ik graag samen met jou. Wil je weten hoe?

OPDRACHTGEVERS WAAR IK MEE GEWERKT HEB

Go to Top