… MAAR DAN ECHT

Het was weer Valentijnsdag. De dag van de liefde.
En ik ben weer overspoeld door allerlei berichten, aanbiedingen, tijdelijke acties, musthaves, must-do’s, no-brainers, etc. Dingen die ik echt niet mocht missen… Heel veel commercie dus. En zoals gezegd ben ik overtuigd dat liefde belangrijk is. Maar lang leve de liefde kan ook zonder partner. Genoeg manieren om liefde te voelen, te geven én te ontvangen.

Wat ik wel grappig vond om te lezen was dit: een berichtje over wat Valentijnsdag, liefde en lust in ons brein teweegbrengen.
Ons brein reageert op kleur en voelt daarbij een bepaalde mate van ‘arousal’. Opwinding dus.
Om maar even in het thema ‘liefde’ te blijven nemen we als voorbeeld de kleur rood. Wat doet die met ons brein?
Rood geeft ons een bepaalde opwinding en associatie in onze hersenen. Rood staat bijvoorbeeld voor aantrekkelijk, actie, emotie, vrouwen, dominant, energie, bescherming, kracht, gezondheid. Maar ook voor ‘opletten’ en ‘gevaar’.

LIEFDE OF LUST?

Deze vond ik ook grappig… Je brein scant als het ware het lichaam van de ander. Waar je naar kijkt, dat bepaald of ‘liefde’ of ‘lust’ als eerste bij je opkomt.
Blijf je kijken naar het gezicht? Dan ben je aan het onderzoeken of je een basis ziet voor een lange(re) relatie.
Kijk je alleen naar het lichaam dan is er geen sprake van langdurige interesse maar van ‘lust’.

Het is stereotypisch [ 😉 ] maar let op:
Vrouwen kunnen scannen zonder dat het zichtbaar is. Zij zijn in staat op meerdere plekken tegelijk te kijken en je dus op te nemen zonder dat je het in de gaten hebt. Als mannen scannen dan is dat altijd zichtbaar. Je ziet hun ogen over de verschillende plekken heen gaan.

En dan tot slot: als je brein liefde krijgt, maakt het makkelijker keuzes.

PRIVÉ EN ZAKELIJKE LIEFDE

Liefde is alles. Liefde is dus zowel privé als zakelijk. Ga maar eens na:
Ben jij ‘verliefd’ op wat je doet? Voel je die liefde, die passie voor je werk en jouw bedrijf? Zet je die liefde in voor jouw prospects? Klanten? Collega’s?

Het bruggetje naar zichtbaarheid en beeldmateriaal is dan makkelijk te maken. Als jij verliefd bent op dat wat je doet dan straal je. Jouw stralende versie is mega aantrekkelijk voor anderen om te zien. Die aantrekkelijke versie wil je natuurlijk niet alleen delen met de mensen de je in ‘real life’ tegenkomt. Nee, de hele wereld mag die versie zien en ontmoeten!

Be your own valentine zogezegd. Hou van jou om wie je bent. Met alles wat je bent. Ontdek en omarm wat jou jou maakt, zonder excuses. Laat dapper en open zien wie je bent en wat je doet. Word verliefd op jezelf.
Ontdek wat jouw ‘love language’ is, waar jij lekker op gaat en ga daar vol voor.
Voel dat liefde de motor is die jou mooie dingen laat doen. Dat liefde overal is, in alles een drijfveer is. Dat het ons in evenwicht houdt, zoals de zwaartekracht de planeten in hun baan houdt. Liefde is alles. En jij verdient de hele fokking rambam.

Maar de hele fokking rambam komt niet helemaal vanzelf aanwaaien. Net als een relatie (met jezelf of met een ander) heeft het liefde en aandacht nodig. Als jij een ambitieuze ondernemer bent (en dat ben je) dan snap je dat je de relatie die je hebt met jezelf en met je bedrijf moet voeden. Dat je moet investeren en dat je ‘tijd’ niet als excuus moet gebruiken. Wacht niet tot je tijd hebt maar maak er prioriteit van. Van de liefde en (de groei van) je bedrijf.

Mijn droom als fotograaf is minstens 1.000 ambitieuze ondernemers te helpen met foto’s die zo herkenbaar zijn dat ze automatisch de aandacht trekken. Zodat zij op hun beurt opvallen, impact kunnen maken, een succesvol bedrijf runnen en gezien worden. 

BBB’EN SAMEN = ♥

Met de “Boost je BeeldBank”-shoot is het easy peasy om de hele wereld om je heen te laten zien wat voor mens je bent. Het kost je maar een uurtje van je tijd en een relatief kleine investering. In dat uurtje gaan we samen BBB’en (BeeldBank Boosten) en maken we die foto’s waarmee jij met jouw bedrijf impact maakt.
De exacte invulling van de shoot bepalen we samen zodat jij na afloop een gevarieerde selectie foto’s krijgt die opvallen bij jouw ideale klant.

Wat denk je?  Kun je 1 klant extra maken als je met mij als fotograaf toffe brandfoto’s maakt en jouw beeldbank een boost geeft?
Als het antwoord op die vraag ‘ja’ is. Neem dan contact met me op want dan heb je gegarandeerd de investering er al uit.

Doe je mee aan een uurtje BBB?

♥,
Inge

Interesse in een personal brand shoot?

Neem dan nu contact met me op.
Vul je gegevens in op dit formulier en je hoort zo snel mogelijk van mij.
Wil je nu meteen weten hoe het zit? Bel me dan op +31 6 38 29 80 33.