Wil je graag laten zien wat jouw bedrijf zo uniek maakt?
Ik leg de focus, toewijding en passie op beeld vast en maak een portret van het bedrijf en de mensen die dat vertegenwoordigen.

Taste of India

Al heel lang wilde dit restaurant in Utrecht een nieuwe set foto’s van het interieur, de koks in de keuken, de gerechten en haar gasten. Het regelen van zo’n fotoshoot voelde als veel gedoe dus werd het uitgesteld en vooruit geschoven. Want niemand wordt blij van gedoe. Toch?
Voorafgaand aan de shoot kostte dit ongeveer een uur. Tijd waarin we hebben overlegd over de wensen, de aandachtspunten van deze personal branding fotoshoot en de planning. De set personal branding foto’s die we gemaakt hebben bestond uit reportagefoto’s met variatie in standpunten, uitstraling, setting, etc.
Achteraf zei deze opdrachtgever: “dit was helemaal geen gedoe maar het ging supersoepel dankzij jouw aanpak en werkwijze”.

Waarom is personal branding fotografie zo belangrijk?
Als je jezelf en jouw bedrijf beschouwt als een merk, kun je bewuster en doelgerichter bepalen hoe je jezelf profileert. Door jezelf te laten zien op een manier bij jou past én consistent is, geef je anderen de kans om jou te ontdekken. Om te beoordelen of ze zich bij jou thuis voelen, of ze voelen dat jij hen begrijpt en dat je ze verder kan helpen. Niet opdringerig maar wel uitnodigend. Ook in beeld wil je ervoor zorgen dat (nieuwe) klanten zich welkom voelen bij jou. Omdat dat wat jou ‘jou’ maakt, ze aanspreekt en ze zich vertrouwd voelen bij jou. You do you. Het enige dat jij hoeft te doen is op komen dagen. Gewoon zoals je bent. Ik doe de rest en hulp je aan een mooie selectie portretfoto’s, detailfoto’s, sfeerbeelden en actieshots.

MEER BEDRIJFSFOTOGRAFIE VAN STUDIO IET

MEER VAN STUDIO IET