MOEDER EN DOCHTER SHOOT

Ellis is op het moment dat ik haar ontmoet al 19 maanden de trotse moeder van Isa maar nog nooit ‘echt’ met haar op de foto geweest (haar woorden, niet die van mij!). Vooral omdat ze er zelf helemaal niet van houdt om op de foto te gaan. Toch heeft ze de stoute schonen aangetrokken en mij als fotograaf benaderd om haar en Isa op de foto te zetten.

KENNISMAKEN

Omdat we elkaar niet kenden heb ik voorafgaand aan de shoot gevraagd of Ellis wat over haarzelf en Isa kon vertellen. Dat doe ik eigenlijk altijd als ik gezinsfotografie ga doen. Zo weet ik al een klein beetje wie ik ga treffen en waar ze van houden. Toen we elkaar op het afgesproken moment ontmoeten hebben we – voordat ik mijn camera tevoorschijn haalde – eerst  gewoon even gekletst met elkaar. Ondertussen zijn we op ons gemak naar de plek gewandeld waar we de foto’s zouden maken. Ellis vertelde dat ze geniet van het moederschap, van het samen fietsen, zingen, dansen en lezen.

FOTOSHOOT

En dat is eigenlijk precies wat we gedaan hebben. Tijdens het fotograferen hebben we heerlijk gekletst, gelachen, gezongen en gespeeld met elkaar in het speeltuintje bij hen om de hoek. Ellis en Isa hebben eigenlijk niet geposeerd, ik heb hun gewoon laten doen wat ze deden: go with the flow. Daardoor was het een heel relaxte shoot die voor ons allemaal goed werkte.

Het eindresultaat van deze shoot is dan ook een set stralende (gezins)foto’sPortretfoto’s van Ellis als de prachtige vrouw die ze is, van Isa als de heerlijk eigenwijze en schattige peuter en foto’s van moeder en dochter die enorm van elkaar genieten. En ik stiekem ook want als ik de foto’s van dit gezin zit na te bewerken heb ik een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht…

Gezinsfoto, gezinsfotografie of gezinsreportage, moeder en dochter fotografie
Gezinsfoto, gezinsfotografie of gezinsreportage, portretfoto
Gezinsfoto, gezinsfotografie of gezinsreportage, moeder en dochter fotografie
Gezinsfoto, gezinsfotografie of gezinsreportage, portretfoto kind

Interesse in een fotoshoot?

Neem dan nu contact met me op.
Vul je gegevens in op het contactformulier en je hoort zo snel mogelijk van mij.
Wil je nu meteen weten hoe het zit? Bel me dan op +31 6 38 29 80 33.