LATER ALS IK GROOT BEN…

Vroeger als (klein) kind, hadden we allemaal van die fantastische dromen. Dat durfden we toen nog, dromen van een leven zonder obstructies gevuld met alleen maar plezier. We konden alles worden. Stewardess, dokter, schrijver, actrice of… Vul maar in, wat was die toffe droom die jij vroeger had?

Ik wist vroeger zeker dat ik ballerina én diëtist zou worden. Ik zou moeder worden en veel vrijheid hebben. En ik zou in een huis aan het strand gaan wonen. O ja, ik zou ook heel gelukkig zijn. Later, als ik groot was.

REALITY CHECK: LATER IS NU

Als je dit leest ben je, net als ik, geen kind meer. Dit is later, dit is de fase waar je vroeger als kind al die fantasieën over had. En wat is er nou precies terechtgekomen van al die dromen?

Kijkend naar mijn eigen dromen ben ik geen ballerina óf diëtist geworden. (Ben ik overigens helemaal oké mee, géén idee waarom dat me ooit zo fantastisch leek…) Ben ik wel moeder en voel ik me als zelfstandig ondernemer heel vrij. Ik woon niet in een huis aan het strand al lijkt me dit nog steeds het allerfijnste wat er is dus is het nog steeds een dingetje op mijn verlanglijstje. En ja, ik voel me ook behoorlijk gelukkig. Ik doe waar ik gelukkig van word, elke dag weer.

Hoe is dat voor jou? Leef jij de droom die je als kind had? Sta jij op vol energie en doe je waar je gelukkig van wordt? Geniet jij van wat je doet?

JE KOSTBAARSTE BEZIT

Tijd is zo ongeveer je kostbaarste bezit. Je weet niet precies hoeveel tijd je hebt maar wat je wel weet is dat je jouw tijd maar een keer kunt spenderen dus waar investeer je dan in? Ga eens na bij jezelf, heb je jouw doel (of je droom zo je wil) scherp voor ogen? En stel je vervolgens de vraag, investeer ik ook bewust in dat doel? Elke dag opnieuw besluit je wat je doet met je geld, je energie en je tijd. Sta jij achter de besluiten die je neemt?

Zo is het volgens mij ook met online zichtbaarheid. Kies je voor mooie plaatjes die je vindt op Pinterest waarbij je de kosten van een professionele fotoshoot bespaart? Of kies je ervoor te investeren in jouw personal branding en storytelling en zorg je voor krachtige beelden die iets zeggen over jou en je bedrijf? Gun jij jezelf in 2023 dit zetje in de rug? Ik ga je helpen, je hoeft het niet alleen te doen.

Klinkt dit als muziek in je oren? Of juist als pure abracadabra? Ik help je graag jouw “aller-jijste-jij” te laten zien! Bijvoorbeeld met mijn foto-jaarabonnement. Het enige wat je hoeft te doen is hier klikken en je gegevens achterlaten.
Je ontvang dan van mij een voorstel voor onze “first date”. Nu al zin in!

Spreek je snel,
Inge

Interesse in een fotoshoot?

Neem dan nu contact met me op.
Vul je gegevens in op het contactformulier en je hoort zo snel mogelijk van mij.
Wil je nu meteen weten hoe het zit? Bel me dan op +31 6 38 29 80 33.