HOE JE JOUW BEELDSTRATEGIE EN BEELDBANK ZO OPBOUWT DAT JE BESCHIKT OVER FOTO’S DIE WERKEN ALS KLANT-MAGNETEN

HOE DAN? Hoe krijg ik mijn verhaal, mijn bedrijf en mezelf ZO op beeld dat mensen meteen zien wie ik ben en waar ik voor sta? Dat de klanten die ik het liefst zou willen helpen mij (h)erkennen als de perfecte match?
Vraag jij je dat ook af?

VRIJBLIJVENDE INTAKE? KLIK HIER

ONDERNEMEN IS EEN CHALLENGE
Als ondernemer is het belangrijk dat ik vertrouwen heb. In mezelf maar ook in anderen, in de wereld om me heen. Dat ik vertrouwen heb dat ik ben waar ik moet zijn. Dat ik de juiste mensen om me heen heb. Dat ik de dingen doe die ik moet doen. Dat ik geloof in wat ik te brengen heb. Dat waar ik supergoed in ben het verschil kan maken voor anderen. Ondernemerschap is een challenge en zorg ervoor dat ik nooit stop mezelf te ontwikkelen.
Iedere dag weer opnieuw.

BEN JIJ ONDERNEMER? DAN GELDT DIT OOK VOOR JOU
Als ondernemer bepaal JIJ de strategie. Stel JIJ de grenzen. Kies JIJ wat de volgende stap is. Kies JIJ waar je in investeert. Bepaal JIJ welke dromen je najaagt. Ben JIJ degene die doorgaat, ook als anderen je voor gek verklaren. Gaat er iets fout? Dan ben JIJ degene die het oplost. Gaat het supergoed? Dan ben JIJ degene die beslist wat er met de winst gebeurt. JIJ bepaalt wat je wil laten zien aan jouw netwerk, je klanten en je volgers.
Iedere keer weer.

Succesvol ondernemen lukt alleen maar als je dicht bij jezelf blijft. Als je jezelf toestaat je aller-jijste-jij te zijn. Als je die aller-jijste-jij zichtbaar laat zijn. Als je jezelf, écht jij, laat zien in alles wat je doet, wat je schrijft, wat je maakt, wat je zegt, wat je uit. Voor alle contacten die je niet ‘live’ hebt met anderen is het juist nu van cruciaal belang dat je foto’s maakt en gebruikt die JOU laten zien. Die voelbaar maken wie jij bent. Jouw energie, je merk en je bedrijf goed vertalen in foto’s is belangrijk om online het verschil te kunnen maken in jouw business.

VRIJBLIJVENDE INTAKE? KLIK HIER

DOCUMENTEREN
Foto’s maken doe je niet alleen voor een moment in het ‘nu‘. Je maakt ze ook voor de lange termijn. Jouw beeldbank wordt steeds waardevoller naarmate hij groeit. Niet alleen voor jouw klanten maar ook voor jezelf. Het effect van die foto’s voel je jaren later nog steeds. IEDEREEN vindt het spannend om op de foto te gaan, vindt het een drempel en (ietwat) ongemakkelijk.
Ik ook. En toch doe ik het. Omdat ik jou graag wil bereiken en je wil inspireren.

Het goede nieuws is dat je het niet alleen hoeft te doen.
Ik ben er om je te helpen je aller-jijste-jij te omarmen en jou, écht jij, het podium te geven dat je verdiend. Ik ben er om jou te helpen met je beeldstrategie en krachtige foto’s die jouw verhaal, jouw USP’s, jouw ‘goud’ zichtbaar maken. Maar jij hebt eerst die keuze te maken. Van wil je wil zijn in deze wereld. Van wat jij anderen te brengen hebt. Niemand anders kan die keuze voor je maken. Ik ben er om je te helpen, met je mee te denken, je te steunen, te laten ontspannen of te prikkelen waar nodig en om je te gidsen op dit pad.

VRIJBLIJVENDE INTAKE? KLIK HIER

JE ALLER-JIJSTE-JIJ OP BEELD

Met dit foto-jaarabonnement betaal je een vast bedrag* per maand en verzeker je jezelf van:

4 fotoshoots verspreid over 1 jaar
***
fotoshoots op de momenten dat jij ze nodig hebt
***
passende foto’s bij ieder seizoen
***
een mix van portretfoto’s en reportagebeelden
***
maatwerk invulling van de fotoshoots, we doen wat werkt voor jouw bedrijf
***
alle evenementen van het komende jaar
(behind the scenes, meet the team, lanceringen, evenementen, bijzondere momenten)
op voorhand gecoverd
***
een beeldbank gevuld met passende foto’s voor alle soorten uitingen die je wil doen
(website, social, blog, brochure, offerte, etc.)
***
een ‘partner-in-crime’ die je in beweging brengt, die je laat lachen en je scherp houdt

BONUS

Bij aanschaf van een foto-jaarabonnement ontvang je de volgende bonussen:

Quick-scan

hiermee breng je jouw bedrijf en jouw verhaal scherp in beeld

(wat is er al, wat nog niet, wat zijn jouw UPS’s, wat mis je, waar droom je van, etc.)

t.w.v. € 50,-

***

Prep-calls

voorafgaand aan iedere fotoshoot plannen we een extra
contactmoment zodat we elkaar scherp en op koers houden

t.w.v. € 150,-

* het maandbedrag van het jaarabonnement is afhankelijk van de bedrijfsgrootte:
1-10 medewerkers € 250,- || 11-20 medewerkers € 375,- || 21-30 medewerkers € 500,-

VRIJBLIJVENDE INTAKE? KLIK HIER

Ik geloof dat dit een bizarre tijd is waar we in leven. Een tijd met mega-veel uitdagingen en minstens zoveel kansen.
Maar je moet die kansen wel durven zien en pakken. Laat mij je helpen met passende foto’s bij ieder seizoen, foto’s van je aller-jijste-jij. Foto’s die werken als klant-magneten.

ZIJ GINGEN JE VOOR:

VRIJBLIJVENDE INTAKE? KLIK HIER
Marieke Van Hoof
Marieke Van Hoof
17:01 21 Oct 21
Inge is geweldig: liefdevol, warm, zachte kracht en op de juiste momenten aanwezig zonder aanwezig te zijn. Heel dankbaar voor de mooie fotoshoots die zij voor mij heeft gedaan op moment dat ik mijn haar ivm chemo”s ging verwijderen en daarna de familiefoto’s ivm de lancering van mijn boek. Ik had haar nooit eerder ontmoet maar door haar “zijn”... was er meteen een verbinding. De foto’s die Inge heeft gemaakt geven zo goed weer hoe het was en creëren zo een blijvende dankbare herinnering. Ik beveel haar iedereen aan voor welk soort foto’s ook, wanneer je je natuurlijke zelf wil mogen blijven zijn. Dankbaar 🙏🏻🙏🏻read more
Ronald Sentner
Ronald Sentner
18:08 04 Sep 20
TOP fotograaf!Inge heeft een hele mooie serie foto’s gemaakt.Ik herken mezelf in de beelden, een comfortabel gevoel. Ze heeft mooie eigenschappen van mij naar boven gehaald, en creatief vastgelegd. Inge maakte prachtige composities, en kan precies datgene verbeelden wat ik vooraf had besproken.Tijdens de fotoshoot voelde ik me op mijn gemak bij... haar, hierdoor verliep alles ontspannen en wisten we toen al dat we een top serie foto’s hadden.Inge is in staat om je zo vast te leggen, dat je verbaasd bent hoe mooi alles kan zijn.Dat is een talent van een creatieve en professionele fotograaf.read more
floortje Haanen
floortje Haanen
15:00 15 Jul 20
Wat een heerlijke studio om mee te werken. Er werd snel en toch persoonlijk geschakeld en tijdens het nemen van de foto's groeide het vertrouwen dat de foto's echt leuk zouden worden. Speciale wensen waren ook mogelijk en de uiteindelijke foto's kregen we supersnel en waren precies wat we zochten.
carolien de koning
carolien de koning
14:15 08 Jul 20
Inge is een gezellige fotograaf! Ik hou, net als de meesten, niet zo van in het middelpunt staan of van op de foto gezet worden. Maar het was ontspannen, gezellig en gewoon een fijn uurtje! Lekker buiten en de foto's stralen! Precies zoals ik het graag wil hebben!Ook het contact vooraf en achteraf was laagdrempelig en lekker snel! Dus een... afspraak was zo gemaakt, maar goed ook, anders blijf ik het maar uitstellen!En zo fijn, de foto's zijn er al na een dag!Dus, wil jij op de foto? Kies Inge!read more
See All Reviews

Vul op onderstaand formulier je gegevens in. Ik neem contact met je op voor een vrijblijvende intake.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.

MEER VAN STUDIO IET

Bruiloft
Bedrijfsreportage, bedrijfsfotografie, zakelijke fotografie, zakelijke foto
Bedrijf