WIL JIJ FOTO’S DIE WERKEN ALS KLANT-MAGNETEN?

Vul jouw beeldbank met passende foto’s van jou en jouw bedrijf voor alle soorten uitingen (online én offline)

Jouw ondernemersverhaal staat als een huis en je bent er mega-enthousiast over. Het enige dat je nog moet doen voordat je het op alle mogelijke manieren naar buiten kunt (blijven) brengen is de foto’s kiezen die jouw verhaal versterken. Hoe goed je ook zoekt, die passende afbeeldingen vind je niet.
Bol van frustratie (“ik heb toch zeker wel één foto die goed past…?”) kies je ietwat moedeloos uiteindelijk toch (“dan deze maar…”) en voel je iets van je oorspronkelijke enthousiasme wegtrekken.
Herkenbaar?

Wat je eigenlijk wil is een goed gevulde beeldbank met foto’s die een gevoel van herkenning opwekken. Die opvallen. Die bij jouw ideale klant een onmiskenbare aantrekkingskracht opwekken.

Je wil stap voor stap begeleiding in het vormgeven van jouw eigen beeldtaal

Je wil meerdere fotoshoots verspreid over het jaar zodat je niet alles in één keer hoeft te doen

Je wil alle belangrijke momenten, bedrijfsonderdelen en/ of seizoenen vastleggen

Je zoekt een ‘partner-in-crime’ die je in beweging brengt, die je laat lachen en je scherp houdt

IEDEREEN vindt het spannend om op de foto te gaan, vindt het een drempel en (ietwat) ongemakkelijk. Iedereen is mega-kritisch op zichzelf op foto’s.
Ik ook.
Ik zag altijd in één oogopslag wat er niet klopte: m’n rimpels, grijze haren, houding, rare lach, ogen die vreemd stonden… Noem maar op.
Totdat ik ontdekte dat het ook anders kan.
Spontane foto’s die je ‘aller-jijste-jij’ laten zien, staan garant voor de magie van fotografie. Ik wil zoveel mogelijk ondernemers helpen de magie van fotografie voor zich te laten werken zodat zij op hun beurt een succesvol bedrijf kunnen runnen, impact kunnen maken met zijn/ haar business, een leuk leven kunnen leiden en zichzelf kunnen onderscheiden van anderen.

Niet iedere ondernemer heeft de tijd of de kennis om strategisch na te denken over welke foto’s passen bij zijn/haar verhaal, daarom bedacht ik een manier waarop je maximaal begeleid wordt om supersnel jouw beeldbank te vullen met foto’s die werken als klantmagneten.

Het foto-jaarabonnement “je aller-jijste-jij op beeld” helpt jou als je als ondernemer moeite hebt om passende foto’s te maken die jouw onderscheidend vermogen uitdragen.

Al na de eerste shoot beschik je over een gevarieerde selectie goed foto’s die opvallen bij jouw ideale klant.
We gaan een jaar met elkaar samenwerken, wat automatisch betekent dat we elkaar steeds beter leren kennen en al snel aan een half woord genoeg hebben.
Ik ben jouw partner-in-crime die je stap voor stap begeleid en je in beweging brengt. Die je laat lachen en je scherp houdt.
Aan het eind van het jaar heb je een beeldbank die bulkt van foto”s die jouw energie, jouw merk, jouw bedrijf laten zien op een manier die zo herkenbaar en voelbaar is dat jouw klanten zich automatisch tot je aangetrokken voelen.

DIT IS WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN:

Lisa RestiauLisa Restiau
13:22 11 Jul 22
Wat een leuke fotograaf om mee samen te werken! Gezellige aanwezigheid op je evenement. Ook hele leuke foto's die de vibe van het event helemaal weergeven.
Marieke Van HoofMarieke Van Hoof
17:01 21 Oct 21
Inge is geweldig: liefdevol, warm, zachte kracht en op de juiste momenten aanwezig zonder aanwezig te zijn. Heel dankbaar voor de mooie fotoshoots die zij voor mij heeft gedaan op moment dat ik mijn haar ivm chemo”s ging verwijderen en daarna de familiefoto’s ivm de lancering van mijn boek. Ik had haar nooit eerder ontmoet maar door haar “zijn”... was er meteen een verbinding. De foto’s die Inge heeft gemaakt geven zo goed weer hoe het was en creëren zo een blijvende dankbare herinnering. Ik beveel haar iedereen aan voor welk soort foto’s ook, wanneer je je natuurlijke zelf wil mogen blijven zijn. Dankbaar 🙏🏻🙏🏻read more
Ronald SentnerRonald Sentner
18:08 04 Sep 20
TOP fotograaf!Inge heeft een hele mooie serie foto’s gemaakt.Ik herken mezelf in de beelden, een comfortabel gevoel. Ze heeft mooie eigenschappen van mij naar boven gehaald, en creatief vastgelegd. Inge maakte prachtige composities, en kan precies datgene verbeelden wat ik vooraf had besproken.Tijdens de fotoshoot voelde ik me op mijn gemak bij... haar, hierdoor verliep alles ontspannen en wisten we toen al dat we een top serie foto’s hadden.Inge is in staat om je zo vast te leggen, dat je verbaasd bent hoe mooi alles kan zijn.Dat is een talent van een creatieve en professionele fotograaf.read more
floortje Haanenfloortje Haanen
15:00 15 Jul 20
Wat een heerlijke studio om mee te werken. Er werd snel en toch persoonlijk geschakeld en tijdens het nemen van de foto's groeide het vertrouwen dat de foto's echt leuk zouden worden. Speciale wensen waren ook mogelijk en de uiteindelijke foto's kregen we supersnel en waren precies wat we zochten.
carolien de koningcarolien de koning
14:15 08 Jul 20
Inge is een gezellige fotograaf! Ik hou, net als de meesten, niet zo van in het middelpunt staan of van op de foto gezet worden. Maar het was ontspannen, gezellig en gewoon een fijn uurtje! Lekker buiten en de foto's stralen! Precies zoals ik het graag wil hebben!Ook het contact vooraf en achteraf was laagdrempelig en lekker snel! Dus een... afspraak was zo gemaakt, maar goed ook, anders blijf ik het maar uitstellen!En zo fijn, de foto's zijn er al na een dag!Dus, wil jij op de foto? Kies Inge!read more
js_loader

BESTEL DIT FOTO-JAARABONNEMENT EN JE KRIJGT:

“First Date”
deze eerste kennismaking doen we zodat je al jouw brandende vragen aan mij kunt stellen. Na deze sessie weten we precies van elkaar wie we zijn, waar we voor staan en waar we voor gaan: we zijn vanaf nu partners-in-crime.

Quick Scan
Met de quick scan maken we een haarscherp beeld van jouw bedrijf zodat we precies weten wat we moeten doen om met foto’s die werken als klantmagneten het maximale resultaat voor jouw bedrijf te behalen.

Afspraken plannen
We trekken de agenda’s en plannen de calls en de shoots voor het aankomende jaar zodat je precies weet op welke momenten het tijd is om te ‘shinen’.

Prep-call
1 week van tevoren hebben we contact voor de fine-tuning van de aankomende fotoshoot zodat je zeker weet dat we goed voorbereid aan de shoot beginnen.

Fotoshoot
Time to shine! Omdat we zo goed voorbereid zijn is het supereenvoudig om te ontspannen en te genieten van alle aandacht.

Selecteren & nabewerken
Jij mag lekker achterover leunen, ik ga aan de slag met de beelden die we gemaakt hebben.

Uitlevering foto’s
Je ontvangt de bewerkte beelden supersnel (en uiterlijk binnen 2 weken na de fotoshoot). Je ontvangt de foto’s digitaal, op de afmeting en resolutie die 100% aansluit op waar je ze voor wil gebruiken.

Evaluatie & doorkijk
We evalueren de shoot, geven elkaar een dikke high five op het resultaat dat we tot nu toe behaald hebben en kijken vooruit naar wat er nog in het verschiet ligt. Eerst kijken we naar die stip op die horizon, dat grote doel dat je drijft. Daarna maken we dat kleiner en vertalen we dat naar de volgende shoot.

(vervolgens herhalen we dit proces nog drie keer vanaf de prep-call)

DIT KAN OOK VOOR JOU WERKEN:

BESTEL NU HET FOTO-JAARABONNEMENT
VOOR SLECHTS € 250,- PER MAAND* EN JE ONTVANGT:

4 fotoshoots verspreid over 1 jaar
***
fotoshoots op de momenten dat jij ze nodig hebt
***
passende foto’s bij ieder seizoen
***
een mix van portretfoto’s en reportagebeelden
***
maatwerk invulling van de fotoshoots, we doen wat werkt voor jouw bedrijf
***
alle evenementen van het komende jaar
(behind the scenes, meet the team, lanceringen, evenementen, bijzondere momenten)
op voorhand gecoverd
***
een beeldbank gevuld met passende foto’s voor alle soorten uitingen die je wil doen
(website, social, blog, brochure, offerte, etc.)
***
een ‘partner-in-crime’ die je in beweging brengt, die je laat lachen en je scherp houdt
***
jouw bedrijf en jouw verhaal scherp in beeld met de quick-scan
(wat is er al, wat nog niet, wat zijn jouw UPS’s, wat mis je, waar droom je van, etc.)
***
maximale begeleiding bijvoorbeeld de prep-calls
(voorafgaand aan iedere fotoshoot zodat we elkaar scherp en op koers houden)

* het maandbedrag van het jaarabonnement is afhankelijk van de bedrijfsgrootte:
1-10 medewerkers € 250,- || 11-20 medewerkers € 375,- || 21-30 medewerkers € 500,-

Vul op onderstaand formulier je gegevens in.
Daarna ontvang je van mij een mail met een voorstel (datum/tijd) voor onze “first date”.

MEER VAN STUDIO IET