WHO DOESN’T LIKE FRECKLES?

Sproeten, één van de zeven schoonheden volgens de Westerse standaarden. Ik heb zelf ook sproeten en kan me nog goed herinneren dat ik ze vroeger echt verschrikkelijk vond. Door de jaren heen ben ik steeds een beetje meer van ze gaan houden. Het maakt m’n gezicht uniek en zorgt er in de winter voor dat ik een beetje „gezonde kleur” overhoud

GOT TO LOVE THEM!

Ik heb een serie portretten gemaakt van andere dames en meiden met sproeten. Ze hadden allemaal een ander gevoel bij hun sproeten. De jongste (11 jaar) was er ronduit trots op omdat ze haar zo lekker bijzonder, zo anders dan andere maken. Anderen waren onzekerder of hadden liever een egale huid gehad. Het enige wat ik dacht tijdens het maken van deze serie is: got to love them!

Portretfoto maken of zakelijke portretfoto, zakelijke foto
Portretfoto maken of zakelijke portretfoto, zakelijke foto
Portretfoto maken of zakelijke portretfoto, zakelijke foto
Portretfoto maken of zakelijke portretfoto, portretfoto kind
Portretfoto maken of zakelijke portretfoto