A NEW YEAR, A FRESH START 

Januari, de maand waarin we allemaal met een frisse start aan een nieuw jaar beginnen, vol goede voornemens.

Waarin we toch ook nog even terugkijken naar de mooie of bijzondere momenten van afgelopen jaar, bijvoorbeeld met een ‘top nine’ op Instagram. Heb jij ‘m ook gemaakt? De mijne zie je hierboven. (Overigens maak je je eigen top nine heel simpel met de top nine app of via https://topnine.co/)

Waarin je tijdlijn op Instagram en Facebook is volgestroomd met de meest fantastische feestjes die iedereen met oud & nieuw heeft gevierd. Maar ook met de vele nieuwjaarswensen, al dan niet voorzien van een pakkende spreuk. En tussen alle zoetsappige exemplaren vind je – gelukkig – ook exemplaren zoals deze van RUMAG:Januari is voor mij dit jaar ook de maand waarin ik mijn nieuwe website ‘live’ kan zetten. Een site waarop ik mijn werk heb gebundeld zodat een ieder die daar interesse in heeft het kan bekijken. Natuurlijk is het te gek als je online gevonden wordt maar ik zou het nog veel leuker vinden om elkaar in het echt te ontmoeten! Dus heb je een vraag of ben je op zoek naar een fotograaf? Neem dan contact met op!

Ik hoop dat ik in 2019 ook weer zulke mooie opdrachten mag uitvoeren als afgelopen jaar. Ik heb er zin in!

A NEW YEAR
A FRESH START
SAME DREAMS
NEW CHALLENGES
FEEL THE FEAR
AND DO IT ANYWAY
365 NEW DAYS
365 NEW CHANCES