Inge2023-10-03T10:19:07+00:00

Ik ben Inge Thöne en behalve fotograaf ook getrouwd en moeder van 2 dochters.
Na jarenlang gewerkt te hebben als salesmanager heb ik voor mezelf besloten om het roer helemaal om te gooien en te gaan doen wat ik het allerliefste doe: magie zonder toverkracht of illusies. Ik maak andere mensen blij met magische foto’s van zichzelf, hun bedrijf of een dierbaar moment. Gediplomeerd vakfotograaf sinds ik de vakopleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam succesvol heb afgerond.

Fotografie is voor mij een magisch medium waarmee je emoties kunt ‘conserveren’, waarmee je een boodschap extra kracht kun geven maar ook waarmee je kunt inspireren en profileren. Als ik een foto terugzie hoef ik alleen maar even mijn ogen dicht te doen om weer te terug te zijn in dat moment. Ik voel meteen weer hoe het daar was, hoor de geluiden die bij dat moment horen, ruik de geuren die er toen waren.

Fotograferen doe ik vanuit de overtuiging: “ben de puurste versie van jezelf”. In ieder mens, ieder bedrijf, iedere situatie zit iets moois, iets unieks, iets puurs. Dat is wat jou onderscheidt ten opzichte van al die anderen. Ik ben ervan overtuigd dat je door heel dicht bij jezelf te blijven, anderen aan je bindt.  Als je bij mij op de foto gaat zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt, dat het ontspannen is. Kernwoorden die mij omschrijven zijn: spontaan, enthousiast, toegankelijk en easy going. Door met jou in contact te blijven zorg ik ervoor dat je (bijna) vergeet dat je ondertussen op de foto gaat.

Ik werk niet met standaard pakketten. Ik ga met je in gesprek om samen de invulling van de opdracht te bepalen.
Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op. Dat kan via het contactformulier op de site óf je kunt me bellen (+31 6 3829 8033). Tot snel!

“Bedankt voor de mooie foto’s in de duinen die ik op mijn nieuwe website kan gebruiken. Ik voel me dankbaar dat we elkaar via deze weg hebben ontmoet.”
BARBARA

“Supermooie foto’s van mijn meiden!!!! Dankjewel!”

DANIËLLA

“Bedankt voor de mooie foto’s! Ik vond echt dat je het super leuk deed met de kinderen! Je hebt ze bijna allemaal aan het lachen gekregen. Heel geduldig en ook oog voor kindjes die er even geen zin in hadden. Top!!”

EEN TROTSE MOEDER

“De meiden hebben een super gave fotoshoot gehad. Helemaal verliefd op onze boefjes. Dankjewel!”

HILDE

“Ik ben echt superblij met de foto’s die je voor mijn bedrijf hebt gemaakt. Ik vind ze echt héél mooi geworden en kan ze direct gebruiken op mijn website en social media. Zo leuk dat je precies het gevoel hebt gevangen wat ik wil uitstralen! Mijn dank is heel erg groot.”

SUZANNE, STUDIO SUZANNE

“Ik krijg ongelooflijk veel positieve reacties op de profielfoto’s die je voor mij hebt gemaakt en niet alleen vanuit de mensen die dichtbij mij staan. Superleuk!”

ERIC, ERIC PETIT PROJECT, ADVIES & INTERIMMANAGEMENT

“Tijdens de fotoshoot was het alsof ik aan het kletsen was met een bekende. Ik vond het heel relaxt. Dit resulteerde in stralende foto’s, precies zoals we zijn:)”

ELLIS

“De fotoshoot met jou was ontspannen, gezellig en gewoon een fijn uurtje! Lekker buiten en de foto’s stralen! Precies zoals ik het graag wil hebben!”

CAROLINE, MOOI RECHTOP

High five!

All-in gaan, gaan staan voor wie je bent straalt zoveel kracht en energie uit. Maakt je mega-aantrekkelijk. Het geeft je ruimte om te gaan spelen, ontdekken, leren, impact maken. Online jouw energie goed vertalen maakt echt verschil. Maar daar moet je wel wat voor doen...

Hoe poets jij je tanden?

Vind jij dat het tijd is om te gaan vliegen met je bedrijf? Om echt het verschil te maken en je meest ideale klanten aan te trekken? Mijn intentie voor dit jaar is Harder, Better, Faster, Stronger. Dit jaar ga ik spelen, ontspannen, leren, ontdekken, uit m'n comfort zone, ontmoeten, nieuwe dingen doen, plezier maken, genieten, gekke bekken trekken, lachten tot ik buikpijn heb, verliezen maar ook winnen. En dat doe ik graag samen met jou. Wil je weten hoe?

Later is nu

Als je dit leest ben je, net als ik, geen kind meer. Dit is later, dit is de fase waar je vroeger als kind al die fantasieën over had. En wat is er nou precies terechtgekomen van die dromen? Hoe is dat voor jou? Leef jij de droom die je als kind had? Sta jij op vol energie en doe je waar je gelukkig van wordt? Geniet jij van wat je doet?

Balans

Elke dag opnieuw besluit je wat je doet met je geld, je energie en je tijd. Stop je tijd niet in zaken waar je geen invloed op hebt. Tijd is zo ongeveer je kostbaarste bezit. Je kunt je tijd maar een keer spenderen dus waar investeer je dan in? Ga eens na bij jezelf, heb je jouw doel scherp voor ogen? En stel je vervolgens de vraag, investeer ik ook bewust in dat doel? Sta jij elke dag achter de besluiten die je neemt?

Opmerkelijk nieuws

We houden allemaal best van een beetje avontuur op z’n tijd maar dit soort onverwachte momenten, daar kunnen we niet zo goed tegen. Dat geldt ook voor jouw klanten. Jouw klanten willen graag dat hun verwachtingen worden overtroffen maar dan wel op een goede manier. Aan jou de taak om te zorgen dat de klantreis die ze bij jou doormaken van begin tot het eind klopt, in lijn is.

5 seconden

Je komt geen ideeën tekort, je doet er alleen niks mee. Als je luistert naar wat je voelt dan gebeurt er niks want je gaat nooit echt zin hebben om te veranderen. Ga uit die comfortzone, uit je routines, dwing jezelf tot ongemak, ga uit je hoofd en beweeg richting jouw doel. Word nog zichtbaarder. Laat jouw ideeën, jouw verhaal, jouw bedrijf zien en val op zodat je jouw ideale klanten aantrekt. Fotografie is een middel dat zich daar bij uitstek voor leent.

OPDRACHTGEVERS WAAR IK MEE GEWERKT HEB

Go to Top