About2020-11-27T12:50:11+00:00

Ik ben Inge Thöne en behalve fotograaf ook getrouwd en moeder van 2 dochters.
Na jarenlang gewerkt te hebben als salesmanager heb ik voor mezelf besloten om het roer helemaal om te gooien en te gaan doen wat ik het allerliefste doe: magie zonder toverkracht of illusies. Ik maak andere mensen blij met magische foto’s van zichzelf, hun bedrijf of een dierbaar moment. Gediplomeerd vakfotograaf sinds ik de vakopleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam succesvol heb afgerond.

Fotografie is voor mij een magisch medium waarmee je emoties kunt ‘conserveren’, waarmee je een boodschap extra kracht kun geven maar ook waarmee je kunt inspireren en profileren. Als ik een foto terugzie hoef ik alleen maar even mijn ogen dicht te doen om weer te terug te zijn in dat moment. Ik voel meteen weer hoe het daar was, hoor de geluiden die bij dat moment horen, ruik de geuren die er toen waren.

Fotograferen doe ik vanuit de overtuiging: “ben de puurste versie van jezelf”. In ieder mens, ieder bedrijf, iedere situatie zit iets moois, iets unieks, iets puurs. Dat is wat jou onderscheidt ten opzichte van al die anderen. Ik ben ervan overtuigd dat je door heel dicht bij jezelf te blijven, anderen aan je bindt.  Als je bij mij op de foto gaat zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt, dat het ontspannen is. Kernwoorden die mij omschrijven zijn: spontaan, enthousiast, toegankelijk en easy going. Door met jou in contact te blijven zorg ik ervoor dat je (bijna) vergeet dat je ondertussen op de foto gaat.

Ik werk niet met standaard pakketten. Ik ga met je in gesprek om samen de invulling van de opdracht te bepalen.
Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op. Dat kan via het contactformulier op de site óf je kunt me bellen (+31 6 3829 8033). Tot snel!

“Bedankt voor de mooie foto’s in de duinen die ik op mijn nieuwe website kan gebruiken. Ik voel me dankbaar dat we elkaar via deze weg hebben ontmoet.”
BARBARA

“Supermooie foto’s van mijn meiden!!!! Dankjewel!”

DANIËLLA

“Bedankt voor de mooie foto’s! Ik vond echt dat je het super leuk deed met de kinderen! Je hebt ze bijna allemaal aan het lachen gekregen. Heel geduldig en ook oog voor kindjes die er even geen zin in hadden. Top!!”

EEN TROTSE MOEDER

“De meiden hebben een super gave fotoshoot gehad. Helemaal verliefd op onze boefjes. Dankjewel!”

HILDE

“Ik ben echt superblij met de foto’s die je voor mijn bedrijf hebt gemaakt. Ik vind ze echt héél mooi geworden en kan ze direct gebruiken op mijn website en social media. Zo leuk dat je precies het gevoel hebt gevangen wat ik wil uitstralen! Mijn dank is heel erg groot.”

SUZANNE, STUDIO SUZANNE

“Ik krijg ongelooflijk veel positieve reacties op de profielfoto’s die je voor mij hebt gemaakt en niet alleen vanuit de mensen die dichtbij mij staan. Superleuk!”

ERIC, ERIC PETIT PROJECT, ADVIES & INTERIMMANAGEMENT

“Tijdens de fotoshoot was het alsof ik aan het kletsen was met een bekende. Ik vond het heel relaxt. Dit resulteerde in stralende foto’s, precies zoals we zijn:)”

ELLIS

“De fotoshoot met jou was ontspannen, gezellig en gewoon een fijn uurtje! Lekker buiten en de foto’s stralen! Precies zoals ik het graag wil hebben!”

CAROLINE, MOOI RECHTOP

Magische fotoshoot

Op een ijskoude woensdag in december ontmoet ik Marieke op het strand voor wat een magische fotoshoot voor ons allebei zou worden. Een fotoshoot waarbinnen verbinding, liefde, spanning, verwondering, humor en dankbaarheid centraal staan.

Profielfoto

Aan mij als fotograaf de taak om haar tijdens onze fotoshoot te laten stralen zodat ze deze nieuwe profielfoto's kan gebruiken op haar social media kanalen.

Gezinsfotografie

Wat een fijne shoot voor gezinsfotografie hebben we samen gehad. Een prachtige moeder, heerlijke dochter en dan ook nog fantastisch weer!

Profielfoto maken

Een nieuwe, mooie profielfoto wilde Nathalie graag. Eentje die ze online, voor haar social media kanalen, kan gebruiken. Ze vroeg mij als fotograaf om die profielfoto voor haar te maken.

Zusjes

Wat heb ik een plezier gehad met deze meisjes. Terwijl ik foto's van ze maakte hebben ze heerlijk relaxed op het bed van papa & mama gelegen en liedjes gezongen, met elkaar gekletst en ondeugend gedaan. Doordat de sfeer zo goed was kon ik op mijn gemak verschillende beelden maken die allemaal dat spontane karakter hebben en de chemie tussen deze twee mooie zusjes laten zien.

L.O.V.E.

Ze stralen en hebben eigenlijk alleen maar oog voor elkaar. Wat is het een cadeautje om als fotograaf getuige te mogen zijn van zoveel liefde!

OPDRACHTGEVERS WAAR IK MEE GEWERKT HEB

Go to Top